Snygga solglasögon

Sommaren börjar gå mot sitt slut nu, men jag förstörde mina gamla solglasögon på en fest i sommras. Så jag behöver köpa nya solglasögon inför min utlandsresa nästa vecka, men utbudet i butikerna är vid denna tid punkten inte enormt men jag ska nog kunna hitta några.

( Update)

Men tyvärr så hittade jag inga i några mode eller glasögon butiker som föll mig i smaken så har börjat kika lite på nätet istället, men det känns som utbudet för tjejer är betydligt större än killarnas. Men efter olika sökningar på snygga solglasögon herr, bästa solglasögon 2018 m.m så hittade jag en sida som lovade leverans innan jag åker nästa vecka. Jag hoppas bara att solglasen passar mig.

Resan bär av mot Mallorca i två veckor, jag och min familj ska bara ta det lugnt och sola & bada. Det ska bli fantastiskt skönt att komma ifrån vardagen ett tag. Är det någon som har några tips som är ni välkomna att kommentera dessa här nedan, men vi ska försöka hinna runt och titta på Tramuntanabergen och även hinna med ett besök på något vattenland för barnens skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *