Pengar idag

Alla har väl varit ute för när pengarna tar slut några dagar innan lönen ska trilla in, kanske har du varit tvungen att betala någon räkning som du inte hade tänkt på. Idag finns det många olika sätt att låna pengar snabbt om man är i behov av pengar några dagar innan lönen kommer.

Tänk på att inte låna mer pengar än vad du egentligen behöver. Det är väldigt lätt när man ska fylla i låneansökan att man tar lite extra pengar. Men allting ska betalas tillbaka och ju mer du lånar desto mer kostar lånet varje månad.

En kompis bils bromsar började bli dåliga förra månaden och han var tvungen att byta alla bromsskivor runt om för att den skulle gå igenom besiktningen. Han hade inte råd att betala verkstaden så han fick låna lite pengar av en långivare och lite pengar av sina föräldrar för att kunna nyttja bilen till jobbet. Så ibland kan det vara värt att låna pengar en liten stund innan lönen kommer. Men betala tillbaka lånet så fort du få pengar över för att slippa alla tråkiga avgifter som ett lån kan komma med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *