En dag på landet

Hej!

Idag har jag varit ute hos min kompis Jon. Jon är en gammal barndomskompis som jag har känt i runda slängar 10-15 år ungefär så jag skulle säga att jag känner han ganska väl.

Jon’s pappa äger en bondgård med både mjölk kor och getter så idag har vi varit där tillsammans för Jon’s pappa Fredrik behövde hjälp med att flytta korna till en ny hage som han har köpt från en granngård. Det är alltid kul att få komma ut och känna lugnet lite på landet, i stan är det full fart hela tiden så man känner verkligen att man få ett annat lugn.

Men innan vi började flytta korna fick vi åka in till Granngården och köpa nytt hundfoder till hans hundar för dom hade tydligen ätit upp allt han hade hällt upp. Granngården kan vara ganska dyra ibland på vissa saker och vi försökte hitta någon sorts kupong men Granngården rabattkod verkar vara svårt att få tag i just nu men man får hålla utkik för ibland dyker det upp.

Så fort jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen men min nya ansiktes skrubb, det behövdes verkligen kan jag säga. Jag gillade verkligen att vara ute på landet en heldag, men innerst inne är jag nog en stads grabb och direkt när jag kom hem så påbörjade jag rengöringen av kroppen och ansiktet för att lukta gott igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *