Att anlita skribent eller skriva själv?

Alla som skriver en blogg eller driver en hemsida vet att det ibland kan vara svårt att få ihop tex till sin hemsida. Det tycker även jag även om jag tycker det är sjukt kul att skriva om manlig grooming eller vardagliga saker.

Men för er som kämpar och har fastnat i skrivandet så ska jag hjälpa er lite.

Först så måste du komma på ett ämne du ska skriva om just då för att dela in skrivandet lite. Jag har ju skrivit lite om grooming tidigare  och då kan man ju specifikt gå in på en skäggolja eller parfym för herrar. Ett annat tips är att du kan fylla ut till text med en bild som passar ämnet för att inte tråka ut läsaren plus att det oftast ser bättre ut med lite bilder för att bryta av.

Men som många vet räcker ju inte alltid dygnets timmar till och ibland kanske man behöver ta in hjälp på olika områden om man är en egenföretagare och inte är ute efter att anställa folk.

Att anlita en skribent är idag ett vanligt fenomen hos företagare som driver hemsidor på nätet. Innan du anlitar en skribent kan det vara en god ide att göra lite research om företaget du ska anlita.

Be om referens texter på något likande personen har skrivit om tidigare för att göra dig säker på att han / hon klarar dina uppgifter. En person som klarar mina uppgifter utmärkt är frilansskribent Sebastian Liljegren man får alltid texterna i tid och ibland även snabbare än så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *